040 402 2754

Onze werkgebieden

Hieronder vindt u een aantal projecten waar wij ons voor ingezet hebben. We hechten veel waarde aan onze klanten en service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

T.E. TeleEngineering

T.E. TeleEngineering is een technisch tekenbureau dat teken- en ontwerpcapaciteit aanbiedt in Nederland en India onder permanent Nederlands toezicht. Ze houden zich bezig met visualisatie en werktuigbouwkundig teken- en rekenwerk. Wij werken al geruime tijd samen met T.E. TeleEngineering om samen een zo goed mogelijke service te kunnen leveren aan onze klanten.

Mupa Schakeltechniek BV

Mupa Schakeltechniek houdt zich bezig met het ontwerpen en produceren van elektrische schema’s, PLC besturingen, schakelkasten,schakelkasten in serie en vakkundige adviezen met betrekking tot bestaande schakelpanelen. Trivia Engineering verzorgt hiervoor regelmatig i.s.m. Mupa Schakeltechniek zelf verschillende AutoCAD schema’s.

Nemabo BV

Nemabo specialiseert zich in de nieuwbouw van afzak- en palletiseermachines. Daarnaast houden ze zich ook bezig met de ombouw en modernisering van bestaande afzak- en palletiseermachines en het ontwerpen van de transportmiddelen voor de aan- en afvoer naar deze installaties. Trivia Engineering biedt hier ondersteuning bij het ontwikkelen en detailleren van deze installaties.

Raxtar BV

Raxtar houdt zich bezig met de ontwikkeling en verkoop van personen- en goederenliften voor de bouwsector en industrie. Hiervoor hebben wij ondersteuning op locatie geleverd met het ontwikkelen en detailleren van deze machines. Dit alles gebeurde met de software Solid Edge.

Mollen Containerbouw BV

Mollen Containerbouw is een constructiebedrijf dat zich bezig houdt met de toelevering van halffabricaten en de bouw van diversen containers. Wij verzorgen hiervoor regelmatig de werkplaatstekeningen van containers en de onderdelen hiervan.

De Haas & Heesterbeek BV

De Haas & Heesterbeek is een afbouwbedrijf, dat actief is binnen vrijwel alle sectoren van de afbouwnijverheid, systeemwanden, systeemplafonds en overige timmerwerken. Hiervoor hebben wij een Prototype werktuig ontwikkeld, om snel en eenvoudig een doorzakrand aan een plafondtegel mee te kunnen snijden. Wij hebben bij dit project de engineering en assemblage verzorgd.

EXPERTISE

MECHANICAL ENGINEERING

EXPERTISE

STERKTEBEREKENINGEN

ONZE WERKGEBIEDEN

  • Apparaten- en machinebouw
  • Offshore constructies
  • Maritieme constructies