040 402 2754

Engineering slide

Expertise mechanical engineering

Productontwikkeling

Door onze bedrijfsstructuur zijn we gewend om mee te denken, in elke fase van het proces. En dat (ontwerp)proces begint met een oriëntatiefase, waarin we duidelijkheid krijgen over het doel en de behoeften van het eindproduct. Zeker als het gaat om complexe vraagstukken, waarbij hoge eisen worden gesteld aan het eindontwerp, is het van belang dat dit proces en de eventuele vertaling ervan naar een werkbaar model of prototype zo effectief mogelijk verloopt.

Wij hanteren meestal een vast plan van aanpak; de ervaring heeft ons namelijk geleerd dat planning, kwaliteit en de kosten-batenstructuur hier optimaal van profiteren.

Automatisering

Zijn er binnen uw organisatie taken of werkzaamheden binnen het ontwerpproces (beter) te automatiseren, zodat tijdrovend en terugkerend werk sneller uitgevoerd kan worden?
Daarbij kunt u denken aan het optimaliseren van 3d CAD-modellen of het automatiseren van bepaalde ontwerpen om hergebruik te bevorderen. De hedendaagse CAD-software kent diverse mogelijkheden om het ontwerpproces te ondersteunen en kunnen dus ook een tijdsbesparing opleveren. Ook kan de kans op ontwerpfouten op deze manier gereduceerd worden.

Detailleren

Wanneer u met een deadline zit en het te druk heeft om te detailleren omdat het volgende project alweer op zich laat wachten, dan kunnen wij u helpen bij het maken van de werktekeningen en stuklijsten. Hierdoor bent u in staat sneller uw bestellingen de deur uit te doen en verbetert u de continuïteit van uw engineering.

EXPERTISE

MECHANICAL ENGINEERING

ONZE WERKGEBIEDEN

  • Apparaten- en machinebouw
  • Offshore constructies
  • Maritieme constructies